rebeldeway
<xmp> <body> </xmp>
dobrodosli
taratmama
:))
Hello. Dobro dosli na blog hmhmhm pa ne znam ni ja sama nekada o meni a nekada o buntovnicima...Nadam se da ce vam biti lijepo.)

buntovna

:=)
mislim da nema potrebe da se predstavljam dovoljno da znate je da sam buntovna ,da je hmhm moja omiljena serija buntovinici iii pa mislim da cete sve ostalo naci na blogu.

...

zahvaljujem ajniri na pomoci oko bloga koju mozete naci na blogu:

lost gipsy

ili jednostavno kliknite na sliku :) bracelets vintage colors icon avatar

copyright©


kynzgerl
CODES. manikka
BRUSHES. 1 2
IMAGES. 1 2
The 2 paper heart: moargh.de
SOURCE. BLOGGER BLOGSKINS IMAGESHACK
<$cerido diario$>

<$
09.04.2009.

dobro vece

javljam vam se u kasne sate.....pitanje je zasto????e pa ne mogu da spavam...razmisljam i to me ubija...treba mi odmora,mozda cak i samoce...nevjerovatno je kako se samo mjenjam...ne znam da li se mjenjam na bolje ali se upravo ne osjecam bas najbolje psihicki sam istrosena totalno... voljela bih da odem negdje u prirodu na par dana po ovako prelijepom vremenu...da ga provedem sama svjezem vazduhu...da navece nalozim vatru i uz casu dobrog vina posmatram zvijezde... zeljna sam onih vedrih veceri kad satima lezim i gledam u nebo...to je ja mislim jedino sto bi me sad u ovim trenutcima opustilo i uspjelo mi pomoci da se osjecam kao stara ja...mislim da mi toga fali i to jako puno...nisam odavno bila na blogu izvinjavam se ali nisam bas bila dobre volje ni za cim a kako li za blogom...a sad mi se bas pisalo nekako sam imala zelju da sve izbacim iz sebe a to mi je najlakse ovako....e sad mogu samo jos da odmaram...haj cujemo se narode...pozzzzzz

$>